VARFÖR VÄLJA EN SOLVILLA?

Med så många hustillverkare- och modeller på marknaden är det inte alltid lätt att välja.
Här nedan ser du några av fördelarna med att välja en Solvilla, och vad som skiljer oss från andra hustillverkare.

Producera din egen elenergi

Med egenproducerad el säkrar du inte bara en stor del av din elförbrukning för minst 25 år framåt och på så sätt slipper obehagliga överraskningar med stigande elpris. Då huset producerar mer el än det förbrukar kan du även sälja överskottet och få tillbaka en större summa varje år. Smart både för plånboken och miljön.

Får solcellstaket på köpet*

Visste du att om man jämför våra huspriser med prefab-hus så innebär det att du får det integrerade solcellstaket på köpet! Vårt sätt att bygga med lösvirke, låga omkostnader och lokala byggare gör detta möjligt.

Låga driftskostnader

Tack vare våra låga huspriser och de integrerade solcellerna får du ett billigt boende med extremt låga driftskostnader. De låga kostnaderna gör det även enklare att få lån hos banken.

Nyckelfärdigt

Nyckelfärdigt att flytta in, med färdigmålad fasad och stenlagd entré och garageuppfart. Bekvämt och enkelt.

Totalentreprenad & lösvirke

Med en Solvilla kan du känna dig trygg i ditt husköp. Vi använder oss av totalentreprenad och husen byggs i lösvirke, vilket gör det enkelt och smidigt för dig som köpare.

Inga mellanhänder vid tomtköp

Du köper tomten direkt av markägaren eller kommunen, vilket håller kostnaderna nere för dig som köpare. Om du är markägare så skaffar vi köpare för dina tomter, vilket ger optimalt betalt utan extra påslag av mellanhänder.

Stenlagd entré & uppfart

Väljer du vårt tillvalspaket Maxi ingår stenlagd entré och garageuppfart. Både entrén och uppfarten har värmeslingor för de ca 2 meter som ligger under takfoten, så du slipper skotta eller riskera att halka där.

Extra brett varmgarage med förråd

Med en Solvilla får du ett komplett hus, färdigt med varmgarage och isolerat förråd med vattenburen golvvärme. Garaget är dessutom extra brett.

Praktiskt & lättskött

Våra villor är anpassade för att ge ett bekvämt boende, och ger stora möjligheter att bo kvar även vid framtida ökade behov.

Flexibelt - bygg enkelt ut vid behov

Om familjen växer och ni behöver större boende kan man enkelt bygga ut en Sun/Comfort 105 till en Sun/Comfort 123/135 och få ett eller två extra sovrum, utan att behöva flytta. Ett boende för framtiden.

ATTRAKTIV TOMT LEDIG

i övre Stenhammar, G:a Läckövägen, Lidköping

för byggnation av Solvilla

Driftskostnad under 1000 kr/månad!

OBS! Först till kvarn gäller!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Signa upp för vårt

NYHETSBREV