SENIOR-serien

SENIOR-SERIEN

- prisvärt och komprimerat boende
där man kan bo kvar länge

Sveriges äldre blir fler, och undersökningar visar att många vill kunna bo kvar hemma långt upp i åldern då det ger livskvalitet med eget boende. Men tyvärr är många bostäder inte optimala för äldre där t.ex. trappor kan ställa till bekymmer och badrum och dörrar kan behöva anpassas.

BOSTADSBRIST OCH HÖGA HYROR

Dessvärre råder det stor bostadsbrist på de flesta håll i landet, och särskilt på tillgänglighetsanpassade bostäder är det liten chans att komma till. Dessutom är det i många fall ett dyrt boende som många äldre inte har råd med.

STATLIGT STÖD FÖR HYRESBOSTÄDER

För att öka byggandet av prisvärda hyresbostäder kan nu bostadsbolag, kommuner och entreprenörer söka ett långsiktigt investeringsstöd. Dock måste vissa kriterier uppfyllas, bl.a. ett maxtak på hyresnivån.

LÅGA BYGGKOSTNADER

Mot bakgrund av ovanstående har vi nu tagit fram Senior-serien som erbjuder ett bekvämt boende i markplan för alla åldrar, men som är anpassat för äldre så att man kan bo kvar länge.

Dessutom har vi lyckats hålla nere kostnaderna för byggnation, utan att tumma på kvalitén förstås, vilket ger förutsättningar för att söka statsbidraget och hålla sig inom ramen för normhyra. Detta gör att Senior-serien passar särskilt väl för kommunala bostadsbolag för att erbjuda attraktiva och prisvärda hyresrätter.

TEGEL ELLER INTEGRERADE SOLCELLER

Som standard har Senior-serien tegeltak, men som våra övriga Solvillor kan de även fås med tillvalet integrerat solcellstak. De integrerade panelerna ger ett estetiskt tilltalande tak och är speciellt lämpliga vid nyproduktion.

Solenergi är på stor frammarsch och med miljösmart grön el från solen bidrar man till omställningen i samhället till hållbara energilösningar. Anläggningen har en lång livslängd på 30-40 år och är i princip underhållsfri. Tack vare det stora elöverskott får man en extra intäkt under lång tid framöver.

Solvillor - ett hus för framtiden.

SENIOR 58

2 RoK - 58 m2 boyta/lgh

SENIOR 75

3 RoK - 75 m2 boyta/lgh

ATTRAKTIV TOMT LEDIG

i övre Stenhammar, G:a Läckövägen, Lidköping

för byggnation av Solvilla

Driftskostnad under 1000 kr/månad!

OBS! Först till kvarn gäller!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Signa upp för vårt

NYHETSBREV